Hoe werkt 't

1. Met EcoClear® isolatieglas voorkomt u optimaal dat de binnenwarmte door het glas verloren gaat. Dankzij de ongekende warmte-isolatie van het glas.

2. In de koudere periodes weerkaatst de intelligente EcoClear® niet alleen letterlijk de warmte in de binnenruimte terug de kamer in, maar laat ook een comfortabele hoeveelheid zonnewarmte door. U profiteert ook gratis van de invallende passieve zonverwarming.

3. EcoClear heeft een speciale isolerende afstandhouder die het warmteverlies aan de glasranden beperkt tot een minimum, evenals de condensatie aan de kamerzijde van het glas.

4. Dankzij de sterk verbeterde warmte-isolatie is de temperatuur van het glasoppervlak en aan de randen van het glas aangenaam hoger en wordt de koudestraling vanaf het glas maximaal beperkt.

5. Tijdens zonnige periodes voorkomt de zonnewarmtewerende eigenschap van EcoClear® dat ongewenste warmte van de zon door het glas naar binnen komt. Zonder dat de daglichtinval merkbaar wordt beperkt.

6. EcoClear laat zoveel mogelijk natuurlijk daglicht door. Voldoende invallend natuurlijk daglicht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat.

Door het warmteverlies te minimaliseren en de zonnewarmtewering te verhogen bent u ervan verzekerd dat EcoClear® ramen sterk bijdragen aan de vermindering van uw energieverbruik.

U ziet het: EcoClear® is optimaal voor uw portemonnee, uw wooncomfort en het milieu!