Waarom_ecoclear_470x600-4f731b80055b1

Waarom EcoClear

U heeft alle reden om de beglazing in uw bestaande woning te vervangen door EcoClear beglazing.
Kijkt u zelf maar:

1. Besparing op uw energiekosten
Voor een gemiddeld eengezinswoning kan het voordeel al €500,- per jaar zijn*. Minimaal, ervan uitgaand dat energieprijs blijft stijgen. Bereken met onze verdiengeldmetglas-calculator hoeveel u bespaart.

2. Liefst 3x betere isolatie dan ‘gewoon’ dubbelglas
Beste warmte-isolatie voor bestaande woningen. EcoClear® isoleert 6x beter dan enkelglas en biedt maar liefst 3x meer isolatie dan gewoon dubbelglas.

3. Profiteer optimaal van winterse zonnewarmte
Met EcoClear® profiteert u optimaal van gratis zonnewarmte in de winter.

4. 40% betere zonnewarmtewering
EcoClear® houdt ongewenste zonnewarmte buiten tijdens warme seizoenen. Hierdoor hoeft u minder te koelen en bespaart u energiekosten. EcoClear® heeft een 40% betere zonnewarmtewering dan gewoon dubbelglas.

5. 4 Seizoenen optimaal wooncomfort
Hogere temperatuur van het glasoppervlak en aan de glasranden. Geen koudestraling vanaf het raam. Behaaglijk warm in de winter, heerlijk koel in de zomer.

6. Onbelemmerd doorzicht
EcoClear beperkt aan de kamerzijde het risico van condensatie aan de glasrand aanzienlijk. Hierdoor geniet u van een onbelemmerd zicht en is er minder kans op schimmelvorming aan de kozijnen.

7. Geen irritante reflectie
Geen glimmende standaard aluminium afstandhouder. De kleur van onze speciale geïsoleerde afstandhouder is donker en reflecteert niet.

8. Beter energielabel
EcoClear® biedt een beter energielabel en verhoogt daarmee de waarde van uw bestaande woning.

* De besparingsberekening is gebaseerd op een tussenwoning met enkelglas, gemiddeld bewonersverbruik, buitentemperatuur van 11°C, binnentemperatuur van 21°C en een aardgastarief incl. energiebelasting van € 0,61 p/m3.